World Scout Jamboree 2019 – North America

Sugen på äventyr ?

Åk med oss på World Scout Jamboree 2019 i Nord-Amerika.

Du som är född mellan 21 juli 2001 och 21 juli 2005 kan åka med. Du har bara chansen en gång i livet att åka som scout – så passa på!

Om du är äldre har du möjlighet att åka som avdelningsledare eller eller funktionär.

Gör så här – anmäl ditt intresse till oss i kåren på denna länk.

Vi kommer att samlas och diskutera hur/vad vi kan göra för att samla in pengar för att göra resan billigare. En intresseanmälan till oss i kåren är inte bindande.

Du kan vänta med att göra en bindande anmälan tills du diskuterat med oss i kåren och vänner.

Läs mer och anmäl dig bindande via Scoutnet till lägret på länkarna;   Scout/deltagare    Avdelningsledare     Funktionär/IST (International Service Team)

Anmälan till lägret stänger 31 maj i år (!)

Mer info och villkor från Scouterna

Följ den svenska kontingenten på facebook

Det här inlägget postades i Information från Styrelsen av Sven. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *