Välkomna till en ny scoutsäsong

Nu är verksamheten igång igen efter en historisk sommar. Vi hann som vanligt med ett sommarläger även om vi i år lyckades lägga det innan värmen anlände. För er som inte hade möjligheten att vara med så kan jag berätta att vi med hjälp av tidsmaskin tog oss tillbaka till 1614 och fick prova på det bistra piratlivet. Tack alla som gjorde sommarlägret till en succe i sann VSSK-anda.

Alla våra avdelningar är nu igång och vi hälsar speciellt våra nya scouter välkomna till vår kår. I år har vi tog vi först in lite färre scouter än vi brukar då kön var ovanligt kort, men med djungeltelgrafens hjälp har vi raskt fyllt upp båda spåraravdelningarna (födda -05 och -06). Upptäckarna födda -03 och -04 söker fler ledare till Havsörnarna på tisdagar. Med fler ledare kan vi även erbjuda fler platser där. Nytt för i år är att vi startat en äventyraravdelning till och den träffas på torsdagar. Även här finns det goda möjligheter att prova på sjöscouting för ungdomar födda -00 till -02.

Då verksamheten växer finns alla möjligheter för fler att engagera sig i allt från båtgrupp till styrelse. Tveka inte att höra av dig om du vill engagera dig och bli en av oss i Viggbyholms Sjöscoutkår.

Håll gärna koll på kalendariet på vår hemsida för andra viktiga datum som julavsluting och ishajk.

Bo ”Bobbo” Olofzon
Kårordförande

Det här inlägget postades i Information från Styrelsen av Bobbo. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *