Sommarläger 2017

Nästa vår/sommar kommer du kunna åka på två läger med Viggbyholms sjöscoutkår. Ett kårläger på Vässarö i slutet på maj under Kristihimmelsfärdshelgen, och ett jättestort och spännande Jamboree17 i Skåne i augusti. Jamboree17 är ett nationellt läger dit alla scouter är inbjudna, med upp till 20000 deltagare.

Varför två läger? Jamboree17 är ett jättehäftigt läger som lämpar sig bäst för Upptäckare och uppåt. Jamboree17 är också ett ganska dyrt läger. Så för att alla som vill skall kunna åka på läger med kåren 2017 så arrangerar vi också ett läger på Vässarö. Och så vill vi förståss ha ett läger där hela kåren kan träffas!

Mer om Jamboree och anmälan >>

Mer om vårlägret >>

Det här inlägget postades i Information från Styrelsen av Bobbo. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *