Ekonomiskt bidrag

Det finns möjlighet att få hjälp med kostnader för scoutaktiviteter.   Syftet med Scouternas stödfond är att genom ekonomiska eller materiella bidrag bidra till att undanröja de hinder som finns att fullt ut delta i lokal scoutverksamhet. Det kan vara Läs mer »

Årets korvförsäljning och sjösättning

Nu säljer vi korv, mackor och fika i Näsbyviken. Under sjösättningshelgerna är det full fart på våra scouter och föräldrar. Detta är en viktig inkomstkälla för oss och en viktig del av vårt samarbete med båtklubben. Sjösättning är hårt arbete Läs mer »

Seglarskola i sommar

Vi ordnar seglarskola för Näsbyvikens Båtsällskaps ungdommar även i sommar. Anmälan är nu öppen. Läs mer >>

Internationella kvinnodagen

Idag är det internationella kvinnodagen. Visste ni att när Sverige anordnade världsscoutjamboreen 2011 så var det första gången en kvinna var chef för en världsscoutjamboree? Läs mer >>   I år tillträder en ny generalsekreterare för scouterna – även det Läs mer »

Följ oss på facebook

Vår facebook sida växer hela tiden. Här lägger vi ofta ut små blänkare om vad som händer och annat spännande. Vi har idag ca 125 följare. Det är bra för dig som äldre scout samt för alla föräldrar att följa Läs mer »

Höstens korv- och fikaförsäljning igång

Nu är det full fart i hamnen. Båtar tas upp och vi scouter arbetar både med det och med vår korv- och fikaförsäljning. Passa på att komma förbi på helgerna och fika o träffa trevliga scouter.

Motionera till Kårstämman

Alla medlemmar – vuxna, ungdomar och barn – kan vara med och påverka!   Motioner till Kårstämman skall vara inne senast en vecka före stämman, som är den 21 mars, dvs senast den 14 mars.   Tips på hur du Läs mer »

Navigationskurser

Nu har vårens navigationskurser för de äldre scouterna startat. Se upp i farlederna

Lägerbrev 2 för Ishajken

Nu finns lägerbrev 2 samt packlistor på informationssidan om ishajken. Länk >>

Två kårgemensamma vår/sommarläger

Nästa vår/sommar kommer du kunna åka på två läger med Viggbyholms sjöscoutkår. Läs mer >>