Nominera dina favoriter 2019

Snart är det kårstämma! Dags att nominera dina favoriter till styrelse, revisorer och valberedning!

Valberedningen uppmaning till varje avdelnings ledarteam är att nominerar minst en ur teamet till styrelsen. Idag består styrelsen av 5 personer men vi siktar på 8! Några av dessa får gärna vara utmanarscouter!

Föreslå personer som du/ni tror kan axla ansvaret i dessa poster och samtidigt kompletterar varandra på ett bra sätt.

Valberedning jobbar under nomineringsperioden genom att intervjua de sittande förtroendevalda och kollar upp deras intressen med att fortsätta eller byta till en annan roll. Vi jobbar dessutom utfirån en behovsanalys som baserar sig till kårens mål, resurser och behov.

Tänk på att våra olikheter är vår styrka – Alla resurser behövs. Våra brinnande intressen och kompetenser tillsammans gör skillnad samt är en förutsättning för framtida utveckling av kåren.

Viggbyholms sjöscoutkår är världens bästa sjöscoutkår i Täby!

Länk till nomineringen

Det här inlägget postades i Allmänt av Bobbo. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *