#VSSKLOPPIS

Viggbyholms Sjöscouter ordnar loppis nu i juni för att samla in pengar för att kunna åka på världsscoutlägret nästa sommar – 24th World Scout Jamboree North America. Vi kommer att sälja saker, samt att informera barn/föräldrar om scouting.

 

Vart fjärde år ordnas ett stort världsläger och en scout har möjlighet att delta en gång i livet – tillsammans med cirka 50 000 scouter från hela världen. År 2019 är lägret i Nordamerika och arrangörer är scouterna i USA, Mexiko och Canada. Årets tema är ”Unlock a New World”. Det blir bara viktigare och viktigare att förstå andra människor och kulturer. Detta kommer vi att jobba med på lägret, samtidigt som det blir ett äventyr för livet.

 

Resan bekostas av scouterna själva. Även ledare och funktionärer betalar fullt pris. Det kostar en hel del och vi hjälps nu åt att tjäna pengar, för att få ner kostnaden.

 

Vi skall ha loppis – på Täby Loppis nu den 16-17 juni, samt efter sommaren.

 

Vi hoppas du vill stötta oss och skänka saker, som vi kan sälja. Allt kan säljas på loppis! Gå igenom rum för rum, förråd, garage, källare… och passa på att rensa lite.

 

Fyll i vårt formulär – så ser vi till att dina saker kommer andra till glädje. I formuläret anger du bl a hur sakerna skall överlämnas. OM vi inte kan sälja det du skänkt så skänker vi det vidare, eller, i sista hand, lämnar det till återvinning.

 

Formulär >>

 

IMG_1526

Hjälp till att fylla vårt förråd på Pelican Self Storage, som stöttar oss med förråd, kartonger och släp. Vi säljer det på Täby Loppis, som bjuder oss på stor plats och loppisavgift.

Status 28/5 – 10 fulla kartonger+segel+livflotte

Saker vi fått till skänks hittills: Flytvästar, förtöjningstampar, segel, verktyg, kläder, skor, böcker, livflotte, fendrar, förtöjningsfjädrar, bouleklot, fotoalbum, ramar, trädgårdsredskap, blomsterkrukor, gosedjur, fiskesaker, skidtillbehör, ridsaker, julkrubba, kökssaker, rullskridskor, spegel, mm…

 

 

Om du har några frågor eller funderingar, kontakta vår loppisansvarige Sven Bergland, webmastervssk@gmail.com, 0708-286202

 

 

Samarbetspartners

täbyloppis    Klassisk ”drive in loppis” – nu på ny plats

pelican   Hyr ett förråd på Pelican Self Storage i Täby

 

 

Företag som skänkt saker

 

seasea   SeaSea Täby – Nordens ledande butikskedja för båttillbehör

 

snöotö   Snö & Tö – Motions och träningsspecialisten i Danderyd