Anmälan Ishajk 2019

Anmälan görs senast 28/1-2019 via formuläret nedan. Anmälan måste bekräftas genom att du betalar medlemsavgiften till kårens plusgiro 28 89 52-5 eller Swish 123 132 3161 och att du lämnar in hälsokortet i lådan i scoutlokalen. Ange ”Ishajk2019″ och deltagarens namn på betalningen.

Mer info om ishajken >>

Anmälan - Ishajk 2019

• En anmälan per deltagare. Skall förälder följa med, så gör separat komplett anmälan inklusive kontaktperson och hälsokort.
  • Till denna e-post skickas bekräftelsen
    Vi (ledarna) behöver alltid kunna nå någon i familjen eller av er utsedde person om något händer. Det räcker inte att ni meddelar ert barn. På hajker och läger önskar vi att barnen INTE har med mobiler. De får alltid låna av ledare vid behov. Behöver ni nå barnet kan ni kontakta avdelningsledare.