Ishajk 2019

Ni är alla varmt välkomna till vår Ishajk 2019 som går av stapeln 9-10 februari. Som så många gånger förr kommer vi att vara på scoutgården Påta, belägen vid Drängsjön i Åkersberga, finare kvarter går sällan att hitta.

Ishajken är en långvarig tradition i kåren som bara blir bättre och bättre för varje år. Under hajken är vi utomhus och genomför olika aktiviteter med avdelningen, patrullen och hela kåren. Gemenskapen och barnasinnet flödar, det är en händelse du sällan vill missa!
ishajk

TID OCH PLATS

Vi samlas på Påta, Domaruddsvägen 44, kl. 09.00 lördagsmorgonen 9 februari och avslutar kl. 15.00 på söndagen 10 februari.

SOVPLATS

Spårare och upptäckare kommer att sova inomhus och äventyrare och utmanare kommer få utmaningen att sova i tält, något som alltid uppskattas.

FUNKTIONÄR

I år finns det även möjlighet för föräldrar att åka som funktionär och ha en stöttande roll under helgens alla äventyr. Föräldrarfunktionärer betalar sin egna matkostnad. Om du är intresserad, släng iväg ett mail till adressen nedan.

ANMÄLAN

Avgiften för hajken är 250 kr för scouter och medföljande föräldrar. Ledare och utsedda funktionärer betalar ingen avgift. Sista dagen för anmälan är 28 januari 2019.

Länk till anmälan >>

Anmälan är komplett först när betalningen är gjord och hälsokort är inlämnat. Betalning görs till kårens plusgiro 28 89 52-5 eller swish 123 132 3161. Glöm inte att märka betalningen med scoutens namn och “Ishajk2019”. Betala gärna direkt, dock senast 28/1.

HÄLSOKORT

Nytt för i år är även hanteringen av hälsokort, som enbart kommer ske genom pappershantering för att säkra att GDPR följs. Alla som ska vara med på hajken måste lämna in hälsokort. Det görs genom att följa dessa tre enkla steg.

1. Skriv ut hemma/ta ett blankt hälsokort i scoutlokalen.
  2. Fyll i all information.
  3. Lämna in i den fina lådan märkt med “Hälsokort” som står på köksbordet i scoutlokalen.

Välkomna!

Vid frågor, tveka inte att kontakta:

Matilda Helander, matilda@helander.me, 072-320 14 96

eller Viktor Kock Appelgren, viktor.kock@gmail.com, 0733-50 1133