Ishajk 2018

Det stundande nyåret får oss att tänka på årets roligaste händelser och hur det nu inte är långt kvar till årets Ishajk, som går av stapeln helgen 10-11 februari.

sol

I år kommer vi att vara på Påta igen! En tradition som länge har funnits i kåren, med enstaka undantag. Påta är en scoutgård som har en fin utsikt över Drängsjön, norr om Åkersberga.

På en ishajk är vi ofta utomhus och genomför olika aktiviteter i avdelningen, patrullen eller så hittar vi på något då hela kåren är med. Oavsett vad som står på schemat är ishajken en händelse du sällan vill missa!

I år ordnas ishajken av en grupp unga ledare och det kommer att bli superkul!

Spårare och upptäckare kommer att sova inomhus och äventyrare och uppåt kan få möjligheten att sova i tält. Här finns en preliminär packningslista, som kan vara bra att utgå ifrån när scouterna tänker över sin packning. Låt gärna scouten packa ner i ryggsäcken/väskan själv, så blir det lättare att hitta.

ishajk

Vi kommer att samlas på Påta kl 09.00 på lördagsmorgonen. Vi avslutar kl 15.00 på söndagen.

Avgiften för hajken är 300 kr för scouter och för medföljande föräldrar, ledare betalar ingen avgift.

Anmälan görs senast 26/1-2018 via formuläret. Anmälan måste bekräftas genom att du betalar medlemsavgiften till kårens plusgiro 28 89 52-5 eller Swish 123 132 3161. Ange ”Ishajk2018″ och deltagarens namn på betalningen.

Vid frågor kontakta gärna  Lina Ottosson, lina.ottosson93@gmail.com, 0739-395313

Alla scouter/föräldrar, som har särskilt behov avseende mat eller annat – fyll i hälsodeklaration och skicka den i mail till kasper@tidner.se    Denna information
gäller endast för ett läger och måste skickas in inför varje aktivitet.

Välkomna önskar lägerledningen

Lina, Oskar, Matilda, Anna och Kasper