Ishajk 2017

Den vackra vita snön som nu faller utanför fönstrena för tankarna till årets ISHAJK som kommer gå av stapeln den 4-5 februari.

I år känns det bra att kunna meddela att vi kommer vara tillbaka på Påta igen! En tradition som sträcker sig långt tillbaka i tiden, med undantag av förra årets ishajk.

Påta är en scoutgård som ligger fint beläget vid Drängsjön norr om Åkersberga.

Spårare och upptäckare kommer att sova inomhus, och för äventyrare och uppåt blir det förläggning i tält. De kommer med sina avdelningar i god tid innnan gå igenom allt man behöver veta för att få en fantastisk upplevelse av att sova ute.

Utrustningslista kommer efter att anmälan har stängt, men saknar du t.ex bra ryggsäck, sovsäck (inte nödvändigt inomhus), matsaker eller pannlampa så kan det vara bra julklappsförslag :)

Avgiften för hajken är 300 kr för scouter och medföljande föräldrar. Ledare betalar ingen avgift. Betalning görs till kårens Plusgiro28 89 52-5. Ange scoutens namn som avsändare/meddelande. Då det är trångt på Påta så bör föräldrar endast följa med om det är absolut nödvändigt för scouten.

Anmälan görs innan 20/1-17
Med Snöiga Hälsningar//
Hajkledningen, Fredrik Barnå och Lina Ottosson
Vid eventuella frågor, så tveka inte att höra av er!

fredrik.barna@gmail.com  072 – 730 65 48  eller   lina.ottosson93@gmail.com  073 – 939 53 13

Länk till anmälningsblankett >>

Karta >>