Anmälan sommarläger 2018

13102731_1290581957638022_3542662724957222905_n

Anmälan sommarläger 2018 - Bindande

• En anmälan per deltagare. Skall t ex förälder följa med, så gör separat anmälan.
  • Till vårdnadshavare eller annan ansvarig om vi behöver nå någon under lägret.
  • Till denna e-post skickas bekräftelsen
  • OBS - lämna ingen information här, som skall stå i hälsokortet. Ställ inte några frågor här. De tar du per mail/telefon med ledarna eller lägerchefen.
    Du behöver bara skicka in hälsokort om scouten har särskilda behov, är allergisk, behöver specialkost eller hjälp med medicinering. Om du inte skickar in hälsokort så betyder det att scouten inte har behov enligt ovan. Länk till hälsokort kommer i bekräftelsen.
    Vi (ledarna) behöver alltid kunna nå någon i familjen eller av er utsedde person om något händer. Det räcker inte att ni meddelar ert barn. På hajker och läger önskar vi att barnen INTE har med mobiler. De får alltid låna av ledare vid behov. Behöver ni nå barnet kan ni kontakta avdelningsledare eller lägerchef.