Anmälan Ishajk 2018

Anmälan görs senast 26/1-2018 via formuläret nedan. Anmälan måste bekräftas genom att du betalar medlemsavgiften till kårens plusgiro 28 89 52-5 eller Swish 123 132 3161. Ange ”Ishajk2018″ och deltagarens namn på betalningen.

Mer info om ishajken >>

Anmälan - Ishajk 2018

• En anmälan per deltagare. Skall förälder följa med, så gör separat komplett anmälan inklusive kontaktperson och hälso- informationskort.
  • Till denna e-post skickas bekräftelsen
    Du behöver bara skicka in hälsokort om scouten har särskilda behov, är allergisk, behöver specialkost eller hjälp med medicinering. Om du inte skickar in hälsokort så betyder det att scouten inte har behov enligt ovan. Länk till hälsokort kommer i bekräftelsen.
    Vi (ledarna) behöver alltid kunna nå någon i familjen eller av er utsedde person om något händer. Det räcker inte att ni meddelar ert barn. På hajker och läger önskar vi att barnen INTE har med mobiler. De får alltid låna av ledare vid behov. Behöver ni nå barnet kan ni kontakta avdelningsledare.