Kallelse till extra kårstämma 2016

På ordinarie stämma saknades underlag för att besluta om förra årets resultat. Detta är nu åtgärdat och styrelsen kallar härmed till extra kårstämma. Vi kommer också behandla motioner från medlemmar om det inkommit några. I scouterna har alla medlemmar rösträtt på kårstämman (årsmötet) oavsett ålder. Så kom och gör din röst hörd.

När: onsdagen 15:e juni 2016 klockan 19:00

Var: Scoutlokalen, Näsbyviken

Vem: Alla medlemmar i Viggbyholms sjöscoutkår. Inbjudna att närvara är även medlemmars vårdnadshavare.

Motioner: Eventuella motioner skall skickas till styrelsen senast 8:e juni

1. Val av mötesordförande
  2. Justering av röstlängden
  3. Val av två protokolljusterare
  4. Fråga om kårstämman behörigen sammankallats
  5. Föredragning av kårstyrelsens resultaträkningen, balansräkningen samt revisionsberättelsen avseende närmast föregående verksamhetsår
  6. Fråga om fastställande av balans- och resultaträkningen samt om beviljande av ansvarsfrihet åt kårstyrelsens ledamöter för det närmast föregående verksamhetsår
  7. Beslut i anledning av kårens vinst eller förlust enligt den fastställda balansräkningen
  8. Behandling av motioner till kårstämman
  9. Val av scoutkårens delegat(er) till Scouternas stämma för tiden intill nästa möte med kårstämman samt av samma antal suppleanter för dessa
  10. Val av scoutkårens delegater till distriktsstämman för tiden intill nästa möte med kårstämman samt samma antal suppleanter för dessa

Bilagor:

Protokoll ordinarie kårstämma 2016

Resultaträkning

Balansräkning

Revisionsberättelse

Väl mött

Styrelsen

Det här inlägget postades i Information från Styrelsen av Bobbo. Bokmärk permalänken.

2 reaktion på “Kallelse till extra kårstämma 2016

1. Tänkte lägga fram förslag till 50 års jubileum. Förslag på tider, plats och aktiviteter. Har fråga om budget alt självfinansiering. Är det motion eller övrig fråga?

• Det fungerar som övrig fråga eller information. Vi har en godkänd budget för 2016 men där tas inte jubileum upp som specifik post. Lägerbudget godkänns av styrelsen och det tycker jag kan ske i detta fall också. Men medlemmarna är fria att lägga en motion om man vill att stämman skall besluta.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *