Höstfixat och klart

Nu är båtsäsongen slut. Båtarna är uppe och förberedda för vintern. Så nu håller vi till på land tills i vår. Titta in på avdelningarnas sidor och se vad för spännande aktiviteter som höstens program erbjuder. Kalendariet kan också vara värt att hålla koll på!

I söndags var vi en tapper skara som fixade med båtar, båtmateriel, förråd och lokal. Korvförsäljningens burkar är pantade, förrådet uppstädat, matvaror förpassade till köket där de numera förvaras i lådor med tättslutande lock. Master, roder, segel och centerbord är uppmärkta,  segel är rullade eller vikta, båtmaterielet organiserat, och en lista på saker att göra i väntan på nästa båtsäsong är nerskriven. I lokalen kom de sista akustikplattorna på plats, programmaterialet ordnades, köket organiserades, upphittadlådan fotograferades, mellanrummet blev användbart, skogränasen markerades och utesoffan blev lagad. Och så åt vi en god lunch tillsammans!

Tack Henrik, Dag, Ann-Charlotte, Simon, Theodor, Viktoria, Patrik, Peter, Fredrik, Niklas S, Niklas N, Johanna, och Ludde för att ni kom och gjorde en värdeful insats.

Det här inlägget postades i Information från Styrelsen av Bobbo. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>