Beställning av skjorta/halsduk

Tips!!! De är små i storlekarna. Beställ gärna lite för stor – du syr ju dit märken och det är alltid lite pyssel att flytta dessa.

Välj bland tre olika skjortor

• Barnskjorta
  • Vuxenskjorta Rak modell
  • Vuxenskjorta Insvängd modell

Observera att det är fraktfritt om du köper för mer än 500 kr. Det finns många fina saker i scoutshopen. Kanske en fin T-shirt till våren :-)

1. Gå in på scoutshopen

2. Välj lämplig skjorta. Välj storlek (små i storlekarna) och lägg den i kundvagnen.

3. Köp även en vit halsduk och en sölja på samma sida

4. Köp även följande varor: Sjöscoutmärket  samt Världsscoutmärket pojke eller Världsscoutmärket flicka

5. Tips! Köper man scout T-shirt också brukar man nå gränsen för fri frakt. Scout T-shirt och halsduk gäller också som scoutdräkt men här syr man inte på märken.

6. Gå till kassan. För att kunna fullfölja köpet måste man registrera ett konto i shopen. Lägg till Viggbyholms sjöscoutkår som förmånstagare.

7. När kontot är registrerat fullfölj köpet.

8. När skjortan är levererad kontaktar du din avdelningsledare för att få de kårspecifika märkena.

Storlekstabell >>

Märken och placering >>