Fler aktiva föräldrar/äldre scouter behövs

ÄR DU EN VSSK -ELDSJÄL ELLER KÄNNER DU EN SOM BRINNER FÖR KÅRENS VÄXANDE VERKSMAHET?

Nu är det dags att nominera eller bli nominerad – det är kul, inspirerande och givande att få engagera sig på VSSK!

Vi på valberedning, Minna, Mikael och Emil, har pratat med många befintliga styrelseledamöter, ledare och funktionärer och kan konstatera att kårens funktionärer och ledare – alla – gör ett fint och viktigt jobb – Tack! Alla behövs – Kom med du också!

Många av er fortsätter, många av er funderar på att byta eller ta emot nya roller. Vi har många spännande, vakanta roller – vi söker till exempel en administratör för bemanning under korvförsäljningssäsonger (höst och vår).

Eller vill du heller bidra med en punktinsats? Ja tack säger vi! Kontakta oss!

Passa på att nominera senast 10/3-2018 kl 14:00!   Klicka här >>

Vid frågor eller förslag kontakta gärna Mikael, Emil eller Minna – Tack!

Minna Storm (sammankallande) – minna.storm@scouterna.se
Mikael Karlén – mikael.karlen@evitecunify.se
Emil Nilsson – emil.nson@telia.com

Det här inlägget postades i Information från Styrelsen av Sven. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *