Dag 3: Internationella piratdagen!

Hej!

Morgonen började som vanligt med morgonbad, morgonsamling, följt av jättegod frukost. När scouterna var mätta och glada var det dags för morgonpasset där alla med hjälp av ledare och varandra gjorde surrningsövningar.

20140630_110108_resized

Under eftermiddagen skulle vi få internationellt besök av flera olika pirater, därför kläddes alla ut för att smälta in. Här nedan finns en bild på Upptäckarna i sina piratkostymer

image

Det  följdes av en lunch. Efter lunchen fick vi en hungrig ryss på halsen, hjälp! Han tog vårt köksteam som gisslan för att han hört att de lagar den godaste maten på ön.

imageScouterna fick hjälpas åt att samla guldmynt från pirater från alla världens ändar! Slutet gott, allting gott. Köksteamet släpptes och alla, även ryssen, fick avnjuta en härlig middag vid långbord i kvällssolen.

Kvällen avslutades med lägerbål och nattmacka. Godnatt!

photo

Det här inlägget postades i Information från Styrelsen av elin. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *