Kårstämma 2019 – Kallelse

Stämman kommer att hållas tisdagen den 2/4 kl 19:30, i vår scoutlokal. Stämman brukar ta omkring 3 timmar. Observera att detta är ett nytt datum. Stämman har flyttats.   Flytten beror på att handlingarna, som ska presenteras till revisorn, inte var sammanställda i Läs mer »

Nominera dina favoriter 2019

Snart är det kårstämma! Dags att nominera dina favoriter till styrelse, revisorer och valberedning! Valberedningen uppmaning till varje avdelnings ledarteam är att nominerar minst en ur teamet till styrelsen. Idag består styrelsen av 5 personer men vi siktar på 8! Läs mer »

Packlista Brännö 2018

På resan: Obligatorisk Scoutdräkt! Scoutskjorta eller scout T-shirt med kårhalsduk (vit med kårens logga), jeans eller shorts, gympaskor eller stövlar, Vindtät jacka Lunchmatsäck att ätas på tåget inklusive vattenflaska Väderanpassa! Packning i ryggsäcken: Keps/Solskyddshatt Flytväst (om du vill ha din Läs mer »

Forrest Gump, BRÄNNÖ 2018, Lägerbrev

Nu är vi totalt 110 anmälda till lägret! Temat för lägret är Forrest Gump, What is normal anyways? Se gärna filmen om ni har möjlighet. Boende och måltider Vi kommer att bo i tält och äta ute. Vi har ett Läs mer »

Fler aktiva föräldrar/äldre scouter behövs

ÄR DU EN VSSK -ELDSJÄL ELLER KÄNNER DU EN SOM BRINNER FÖR KÅRENS VÄXANDE VERKSMAHET? Nu är det dags att nominera eller bli nominerad – det är kul, inspirerande och givande att få engagera sig på VSSK! Vi på valberedning, Läs mer »

World Scout Jamboree 2019 – North America

Sugen på äventyr ? Åk med oss på World Scout Jamboree 2019 i Nord-Amerika. Du som är född mellan 21 juli 2001 och 21 juli 2005 kan åka med. Du har bara chansen en gång i livet att åka som Läs mer »

Kallelse till kårstämma 2018

I scouterna har alla medlemmar rösträtt på kårstämman (årsmötet) oavsett ålder. Så kom och gör din röst hörd. Förutom att välja nya medlemmar till styrelsen skall vi också besluta om årets budget och förra årets resultat. Vi kommer också behandla Läs mer »

Lägerbrev Kårhajk

Hej alla glada scouter! Snart är det dags för kårlägret på Vässarö och här kommer viktig information till alla deltagare. Vi blir totalt 52 deltagare från VSSK på kårlägret, 41 scouter och 11 ledare/funktionärer. Var och när möts vi? Just Läs mer »

Kallelse kårstämma 2017

I scouterna har alla medlemmar rösträtt på kårstämman (årsmötet) oavsett ålder. Så kom och gör din röst hörd. Förutom att välja nya medlemmar till styrelsen skall vi också besluta om årets budget och förra årets resultat. Vi kommer också behandla Läs mer »

Sommarläger 2017

Nästa vår/sommar kommer du kunna åka på två läger med Viggbyholms sjöscoutkår. Ett kårläger på Vässarö i slutet på maj under Kristihimmelsfärdshelgen, och ett jättestort och spännande Jamboree17 i Skåne i augusti. Jamboree17 är ett nationellt läger dit alla scouter Läs mer »