Bekräftelse av anmälan

påtaspark 146 Curling

Tack för din anmälan! En bekräftelse med texten nedan har skickats till angiven e-postadress.

Nu behöver du följa instruktionerna nedan:

• Bekräftelse

Har skickats till din e-post adress. Får du inte detta mail, så har något gått fel. Anmäl igen via webben – men kontrollera först om det hamnat i ditt spamfilter.

Närmare detaljer och packlista skickas till de som anmält sig närmare hajeken.

• Betala

Din anmälning via webformuläret är bindande, men inte fullständig före du betalat. Betala anmälningsavgiften 300 kr omgående men senast den 20:e januari till kårens PG 28 89 52-5 eller Swish 123 132 3161. Ange Ishajk samt namn på deltagare på betalningen.

Ledare/funktionärer betalar inte. Medföljande föräldrar, som hjälper till, 300 kr.

• Skicka in hälso- och infokort – om du har särskilda behov eller matönskemål

Kopiera texten nedan. Klistra in i ett mail , svara på frågorna och skicka till fredrik.barna@gmail.com med Hälsokort som ämne.

Denna information hanteras med sekretess och endast de som behöver informationen för barnets kost/medicinering etc får ta del av detta. Uppgifter måste skickas in inför varje aktivitet. Vi hanterar inte detta i blankettform på webben av sekretesskäl och vi sparar inte informationen.

Frågor kan ställas till avdelningsledare eller via e-post till hajkledningen

Hajkledningen, Fredrik Barnå och Lina Ottossonfredrik.barna@gmail.com  072 – 730 65 48  eller   lina.ottosson93@gmail.com  073 – 939 53 13

Ovan nummer gäller även under hajken.

Hälso- och infokort

Skickas till fredrik.barna@gmail.com    Ange Hälsokort som ämne.

Scoutens namn:

Scouten behöver hjälp att ta medicin / hjälp att komma ihåg att ta medicin under helgen:

JA………..

NEJ……..

Scouten är allergisk mot:

Scouten har behov av specialkost:

JA……..

Beskriv:

NEJ……

Något annat som det är bra om ledaren vet om är att:

Om ledarna skall kontakta någon anhörig under hajken så ring:

I första hand: