Bekräftelse av anmälan

Vässarö

Tack för din anmälan! En bekräftelse med texten nedan har skickats till angiven e-postadress.

Nu behöver du följa instruktionerna nedan:

• Bekräftelse

Har skickats till din e-post adress. Får du inte detta mail, så har något gått fel. Anmäl igen via webben – men kontrollera först om det hamnat i ditt spamfilter.

Närmare detaljer och packlista skickas till de som anmält sig närmare hajken.

• Betala

Din anmälning via webformuläret är bindande, men inte fullständig före du betalat. Betala anmälningsavgiften 1300 kr omgående men senast den 4/4 till kårens PG 28 89 52-5 eller Swish 123 132 3161. Ange ”Vässarö 2017″ samt ”namn på deltagare” på betalningen.

• Skicka in hälso- och infokort – om du har särskilda behov eller matönskemål

Kopiera texten nedan, alternativt ladda ner dokumentet längst ner. Klistra in texten i ett mail , svara på frågorna och skicka till uffe.nson@telia.com med ”Hälsokort” som ämne.

Denna information hanteras med sekretess och endast de som behöver informationen för barnets kost/medicinering etc får ta del av detta. Uppgifter måste skickas in inför varje aktivitet. Vi hanterar inte detta i blankettform på webben av sekretesskäl och vi sparar inte informationen.

Om du har några frågor, kontakta gärna din avdelningsledare, alternativt lägerchef Ulf Nilsson, 0708-756323,  uffe.nson@telia.com

Ovan nummer gäller även under hajken.

Hälso- och infokort

Skickas till  uffe.nson@telia.com   Ange Hälsokort som ämne.

Scoutens namn:

Scouten behöver hjälp att ta medicin / hjälp att komma ihåg att ta medicin under helgen:

JA………..

NEJ……..

Scouten är allergisk mot:

Scouten har behov av specialkost:

JA……..

Beskriv:

NEJ……

Något annat som det är bra om ledaren vet om är att:

Om ledarna skall kontakta någon anhörig under hajken så ring:

I första hand: